Initierea in swing

Posted by pisicoasa on Tuesday Feb 16, 2010 Under Resurse Swing

Zilele trecute am discutat cu un cuplu , care fie vorba intre noi , a ramas cam impresionat de ce si care ar fi motivele pentru care nu as fi fost ” nasita”ย  in swing . Nu ca as avea defecte fizice sau psihice doar ca stiti vorba aceea “orice nas isi are nasul” . Cam asa si cu mine si inca curiozitatea nu a omorat pisica !

Practic ce ar trebui sa stie un cuplu care a auzit despreย  swingย  dar e cam stangaciย  ๐Ÿ™‚ cred ca acesta este cel mai adecvat cuvant pentru a descrie neinitierea practica in swing!!

Cred ca sunt foarte multe cupluri care vor privi cu interes acest post si care va vor multumi pentru sfat mai tarziu ๐Ÿ™‚

Aceeasi,

D-soara Pisicoasa

26 Responses to “Initierea in swing”

  1. danageo Says:
    avatar

    Initierea se face usor daca ai norocul sa intalnesti un cuplu compatibil (fizic si psihic), totul vine de la sine sau nu vine si atunci trebuie sa mai cauti. Este important sa existe simpatie reciproca si cateva intalniri de socializare in care sa discuti liber si deschis despre ce-ti place, ce nu-ti place, ce fantezii ai vrea sa pui in practica cu celalalt cuplu. Oricum, pana la urma orice intalnire finalizata in pat nu seamana perfect cu ce ti-ai imaginat. Exact cum se intampla si in viata reala, apar momente mai nereusite, nu iese totul cum ai planuit. Chiar daca au mai fost scapari, fii convins ca nu vei regreta deoarece ti-ai ales cu grija partenerii de grup si peste ani, iti vei aminti cu drag momentele frumoase.


  2. cplu40vest Says:
    avatar

    cuplurile sunt alcatuite din barbat si femeie(in general)asa ca daca ei sunt volubili si hotarati initierea e mai usoara.daca sunt mai inhibati si retrasi sansele sa iasa bine sunt destul de mici


  3. marian21 Says:
    avatar

    Cred ca depinde de felul de a fi al fiecaruia si de disponibilitatea de a incerca sa iasa din normalul cotidian.


  4. joker2007 Says:
    avatar

    Si eu am pierdut ideile pe drum.Am zis ca-s obosit si ca e lipsa de concentrare,dar nu,am zis ca nu am mancat,si m-am dus sa mananc,dar nu a fost nici asta, si am ajuns la concluzia ca nu e de la mine.
    Iubita trebuie sa rearanjezi in pagina textul ca sa-l inteleg.


  5. pisicoasa Says:
    avatar

    ce trebuie sa stie un cuplu neinitiat in swing??? mai ales partea feminina asta era intrebarea joker2007


  6. McLeons Says:
    avatar

    Joker,incepe sa mi se confirme ca ce spuneam in postul “Misogini prin definitie? “..cerebrala-ti activitate e cu motoarele oprite..:)


  7. joker2007 Says:
    avatar

    Mersi pisoi ptr informatie.Omul cat exista invata si nu trebuie sa ne fie rusine cu asta,cum face mcleons,dar stii cum e ca nu trebuie sa te pui la mintea “celor invatati”.


  8. pisicoasa Says:
    avatar

    leul este leu si-n jungla si-n viata reala joker2007 sa-i dam leului ce i se cuvine ๐Ÿ™‚
    dar excludeti pisicuta lol


  9. joker2007 Says:
    avatar

    Stii povestea cu pisicuta care avea umbra proiectata pe perete si care se vedea ca un leu.Mi-e teama sa nu fii si tu doar o umbra pe un perete si in realitate sa fii un pisoi dragalas.


  10. pisicoasa Says:
    avatar

    o pisicoasa sunt prin excelenta insa o leoaica mai am de lucrat la sonorizare ๐Ÿ™‚


  11. fermecatul Says:
    avatar

    Initierea in swing?depinde mult (vorbesc acum din propria experientza “barbat singur”) enorm de mult de parteneri care m-au acceptat.Le multumesc pe aceasta cale si le urez swing placut in continuare.


  12. joker2007 Says:
    avatar

    Draguta pisicuta, referirea era la adresa leului care se da Regele animalelor si el nu e decat un biet motanas.Tu in schimb esti o pisicuta dragalasa care miauna foarte frumos.


  13. cherry Says:
    avatar

    Initierea?! ei bine, e un lucru mare sa se placa 4 persoane, sa se accepte si sa asezoneze frumos in “jocul” swing. Unii au ramas cu impresii minunate dupa prima incercare altii dimpotriva… Noi suntem in categoria “norocosi” si pe aceasta cale le multumesc “nasilor” nostri pentru ca-s un cuplu minunat si au avut rabdarea si placerea sa se swinguiasca cu noi. ๐Ÿ™‚


  14. crisss.flo Says:
    avatar

    La mine initierea in mai mult de doi a decurs astfel: eu, fatuca ametzita de doojdeani, cu mascul din dotare care tinea musai sa fie doua donshoare…..’fo 3-4-5-6 zeci de pahare de vin de la mine de acasa…da buuuuun nu asa…..si o stimabila roshcata…..Mai trebe sa mai zic? ๐Ÿ˜€
    Flo


  15. caiidemare Says:
    avatar

    a durat ceva ani sa fiu convinsa sa practic sw,la inceput sotul meu a inceput sa aduca casete video in domeniu,apoi a inceput cu apropouri subtile moment in care am devenit acida reprosandui ca doreste alta femeie,,,ehhhhhh,a fost demult,eram naiva,,


  16. NoidoiVoi Says:
    avatar

    crisss.flo…Zi fatuca draga ca zici bine, nu te opri cand devine palpitant..ioooi treci pe mess si pove ca stii ca mi’s curios din fire ๐Ÿ˜› “tot Flo aici” ;))


  17. bogdanbh Says:
    avatar

    In primul rind un cuplu sau o pers singura trebuie sa vrea sa practice swing-ul . Apoi restul ar trebui sa vina de la sine . Depinde de fiecare ce-si doreste .


  18. Tara Says:
    avatar

    vreau si eu sa incep de undeva:) sunt singura. ce ma sfatuiti? am nevoie de ajutor:)


  19. bad_romance Says:
    avatar

    Tara, cred ca nu e chiar asa de mare problema de a fi singura, mai ales ca si “domnisoara”. Se pot spune foarte multe despre swing, cum de altfel cred ca ai tot citit pe aici. Nu exista o reteta sigura: fac asta si asta si gata, iese swing-ul cu scantei cu tot :)) Dar cred ca, mai intai de toate, tine de mentalitate, de cum esti facut/a pe dinauntru


  20. marsech Says:
    avatar

    intr-adevar ideea e sa condimentezi precum sarea si piperul in bucate…daca ambii parteneri nu-‘si doresc asa ceva cred ca-i recomandabila linistea si fiecare sa-si vada de treaba …lui/lor…si noi(ea si prietena mea) dorim sa ne “initiem” in arta acestui “mod de viata” asa ca orice discutie si analiza pe aceste linii ne prind bine…si nu in ultimul rand, salutare tuturor de pe aici!


  21. timidul6 Says:
    avatar

    Buna,am 23 de ani,sunt nou pe acest site,si vroiam sa dezbat si eu acest subiect.Si eu ma intreb cum pot incepe sa practic si eu swingul?Cum gasesti o partenera?Cum gasesti un cuplu? Cum gasesti pe cineva sa te initieze? De ce toata lumea se fereste de pers singure si tinere de exeplu ca mine? Ma poate ajuta cineva si pe mine,sa inteleg,si daca se poate si mai mult.Astept parerile voastre


  22. tituss.21cm Says:
    avatar

    acum sincer…..ce sanse am sa intru?
    sunt destul de tanar,dar cu destul experienta sexuala…faza e ca sunt singur ,adica necasatorit


  23. pisicoasa Says:
    avatar

    Un sfapt pentru toate persoanele singure (barbati/femei) care doresc sa intre in swing este CAUTATI-VA UN PARTENER/O PARTENERA. Pentru ca altfel nu exista swing ar fi doar 3some ๐Ÿ™‚ 2. Tine mai mult de psihic si de cata dezinvoltura dai parte pentru ca nu este usor sa vezi cum partenerul/partenera se simte bine in prezenta celuilalt partener de swing.


  24. pisicoasa Says:
    avatar

    3. Gandeste-te daca faci acest lucru pentru tine sau doar pentru ca doresti sa-i faci pe plac partenerului tau pentru ca nu mai resimti aceeasi placere cand esti oarecum conditionat sa faci swing. 4. Incearca sa nu-ti faci planuri cum va fi daca te vei descurca sau nu ci lasa sa vina totul de sine , este mult mai placut sa simti ceva care vine de la sine si nu sa faci ceva pentru ca TREBUIE! ๐Ÿ™‚


  25. pisicoasa Says:
    avatar

    5. Nu astepta sa-ti cada din cer pentru ca la urma urmelor trebuie sa faci si tu ceva nu?? Ai initiativa si surprinde-ti partenerii de swing cu idei noi (dar si in limita bunului simt). In felul acesta vei fi privit cu admiratie si de ce nu veti deveni cuplul lor favorit de swing .
    6. Aminteste-ti ca swing-ul nu tine cont de clasa sociala din care faci parte si ca faceti swing pentru ca va doriti toti 4
    7. Daca nu simtiti atractia care trebuie sa fie intre toti partenerii nu va exista niciodata swing. Acordati-va timp sa va cunoasteti si nu te grabi . Swing-ul este ceva frumos si implica pe langa atractie si ceva sentimente.


  26. pertinent Says:
    avatar

    salut.sant pt prima oara in forum aici.si sant chir la inceput
    as vrea sa cunosc cupluri.sa cunoastem …..dar habar nu avem unde sa cautam…si am vrea sa vedem pozele celor care aspira la intimitatea noastra..unde sa cautam…? Poate cineva povesti o prima experienta despre aceste intilniri pt a ne forma o idee despre ce ne asteapta? Multam si scuze pt nestiinta….


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.