Dictionar swing..

Posted by McLeons on Monday Feb 8, 2010 Under Dictionar

Pt a lamuri si a exclude orice ambiguitate din limbajul swingerilor va cer parerea si ajutorul in a defini unele notiuni sau cuvinte folosite ades in sw…”nu facem din swing un stil de viata” desi ne mandrim ca swingul face parte din viata noastra…”nu facem sex sportiv” desi majoritatea ne dorim  intalniri sw constand in ore de sex…”sunt bi curioasa” desi nu are nici cea mai mica curiozitate(sexuala)legata de parteneri de acelasi sex..Cred,pt a folosi in cunostinta de cauza si nu doar ca-i trendy,ca e necesara o definire a termenilor folositi…Desi postul e pt  sectiunea “dictionar” ar fi fost mai realist sa-l fi postat la “controverse”…

Lista e deschisa sintagmelor si cuvintelor folosite in sw si interpretate de fiecare dupa perceptia sa..

19 Responses to “Dictionar swing..”

  1. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Iacata cum pricepe Ionel expresiile de mai sus:
    “Nu facem din swing un stil de viata”- Nu ne petrecem viata dandu-ne pe leagan
    “Nu facem sex sportiv”-Nu cautam sa ne antrenam sexele pt campionatul mondial de atletism
    “Sunt bi-curioasa”-Nu am doar o doza de curiozitate ci doua !
    Apropo stie cineva daca mai “iecsista” Ionel pe site?! ca suntem foarte bi-curiosi de soarta lui 😛


  2. buburuzii Says:
    avatar

    mai se exista ca il filez eu pe vizor, mai da cate o tura dar nu misca nimic momentan ca nu mai are puncte……..alea de la validari s-au cam dus si de……sa bagi banul daca nu e nici macar un escort serios pe aici ? 😀


  3. NoidoiVoi Says:
    avatar

    Ehe, “ne radem noi” dar sa vezi tu ca strange ban pe ban badita si in 500 de ani se inscrie la licitatia HotSw, ca vorba aceea : De ce sa cumperi lapte cand poti lua toata vacuta?! 😀


  4. crisssdemi Says:
    avatar

    as dori ca cei care folosesc cuvintele “bi curios” sa imi spuna daca sunt curiosi ca sunt eu bi sau sunt curiosi sa cunoasca o persoana bi sau vor sa o incerc eu sa se convinga -glumeam stiu ce vor sa spuna dar mi se pare cam aiurea expresia muah


  5. IoRe_aka_AMA09 Says:
    avatar

    “Nu ne intereseaza barbatii singuri” – nimeni nu-si baga p..a in femeia mea , daca eu nu o bag in femeia altuia. Dar cu siguranta acel cuplu , ar accepta o femeie singura.


  6. astir Says:
    avatar

    ..si am mai gasit expresii ca “femeie bi” si are blocate mesajele de la barbati, o fi insemnand ca bi = 2 adica o tipa si un tip…cine stie :))..si mai am o nedumerire MARE cat CASA POPORULUI (din Bucuresti) cum de 99% din femeile din cuplu sunt BI si marea majoritate nu accepta barbati,singuri evident :). Interesant ar fi de aflat daca au fost intalniri intre cupluri (CUPLUL 1 si CUPLUL 2) care tipul din CUPLUL 1 nu a fost agreat de CUPLUL 2 sau invers din 2 in 1..ce a facut tipa..A FACUT SWING CU ACEL CUPLU care nu i-a acceptat pertenerul?..parca si vad uraganul de frustrari, injurii, figuri si certuri pe saraca femeie si JAP acasa ..adio Bi, adio swing :))


  7. NoidoiVoi Says:
    avatar

    @Astir..Lasa-ne pe noi sa aprindem becul in camera-ti obscura a meditatiilor profunde.
    Daca tipa din cuplu este “bi” si nu accepta barbati singuri atunci explicatia ar fi ca acel cuplu este format dintr-un barbat si o femeie si nu 2 femei.
    Cum in cuplul respectiv exista deja o “fabrica de testosteron” consideram a fi normal ca tipa sa-si doreasca o piersicuta dulcica ca doar de aia este “bi”. capisi?! Boon!

    In legatura cu nelamurirea de la punctul 2…Daca acordul unuia dintre parteneri nu este dat,atunci celalat renunta sa intre in pat cu cei doi si asta nu de teama repercursiunilor domestice ci din dragoste si respect pt partener.
    Sa nu uitam ca nu ar putea face swing daca in casnicia lor nu exista acea stare de spirit numita Dragoste !
    P/S asa vedem noi lucrurile…daca cineva are o alta parerea asteptam sa fim luminati la randul nostru


  8. cherry Says:
    avatar

    Daca am si eu o fantezie si ajung sa “ma joc” cu o femeie(poate chiar repet experienta) nu cred ca-i cazul sa ma declar BI, chestia asta cu bisexualitatea mi-este forte neclara, adicatelea nu sunt sigur/sigura de inclinatia sexualitatii mele?!, se balangane talerul balantei ba inspre barbati, ba inspre femei sau mai bine dupa logica “orice gaura cu par(sau fara in epoca moderna) se poate f..te”. Toata lumea are fantezii, multi le ascund, multi incearca sa le puna in practica, dar asta poate fi un moft, o curiozitate, nu-i defineste, atunci se cheama ca nu-s BI. Mno ca filozofai si io o tzara.


  9. moonspell Says:
    avatar

    @astir, de ce crezi ca o femeie bisexuala dintr-un cuplu vrea o relatie in 3 cu o fata singura? Pt ca este bisexuala, logic ! in felul asta, are parte si de o femeie si de un barbat (sotul sau partenerul ei.
    de ce un cuplu cu bisexuala accepta un cuplu? pentru ca in felul asta, oricare din cele doua femei are parte si de o femeie, si de un barbat, si de o femeie plus un barbat, si de doi barbati in acelasi timp.
    atunci, la ce ar mai folosi un tip singur? ce combinatii se pot face intre un cuplu si un tip singur, care sa nu poata fi facute intre 2 cupluri??
    o sa zici poate ca o femeie nu-si doreste doar sex cu 2 barbati ( lucru realizabil intr-o intalnire intre 2 cupluri) ci si cu 3 barbati….. si in cazul acesta, foloseste la ceva un tip singur. Ba uite ca exista varianta chiar mai buna decat asta : o intalnire intre 3 cupluri 😛
    si putem continua……
    parerea mea (strict personala) este ca acele cupluri care aleg un 3some cu un tip singur dau curs fanteziilor barbatului din cuplu, si nu al femeii.
    daca femeia vrea 2 barbati, tot femeia in general alege varianta 2 cupluri.
    daca barbatul din cuplu are astfel de fantezii in 3 cu un alt barbat ( nu, nu ma refer deloc la barbatii bisexuali sau cu inclinatii bisexuale, acolo e chiar evident, ci ma refer la barbatii CUCKOLD, pe care ii excita sa-si vada partenera cu un alt barbat), in acest caz femeia alege un tip singur pentru a-i implini fantezia sotului / partenerului, stiind ca asta ii place sa vada si asta il excita.
    mai concret, cazul nostru: al meu partener nu este CUCKOLD, iar eu nu-mi doresc din acest motiv un tip singur. Daca vreau sex cu 2 barbati, am aceasta posibilitate cu un alt cuplu.
    In schimb, daca as sti ca partenerul meu este excitat de prezenta unui alt barbat intre noi si atat, atunci sigur mi-as dori si eu un tip singur. De ce? pentru ca-mi place sa satisfac si placerile partenerului meu, nu numai ale mele


  10. alct Says:
    avatar

    Cum inteleg eu dictionarul de mai sus:

    ”nu facem din swing un stil de viata” – avem si alte preocupari, pe care unii care nu fac swing le-ar denumi “normale” dar din cand in cand ne place sa aprindem o roaba de artificii in dormitor.
    ”nu facem sex sportiv” – nu intelegeti gresit, ne place sa facem sex, d-aia suntem aici, dar nu actul sexual in sine este scopul. Cautam o stare, de spirit daca vreti, o atitudine, o interactiune la nivel mental iar daca nu avem subiecte de taclat la o cafea nu are sens sa insistam.
    ”sunt bi curioasa” – femeile nu ma atrag in acelasi mod sexual in care ma atrag barbatii. Ador atingera unei femei si-mi place sa ating la randul meu, dar excitarea si senzatiile sunt, desi la fel de intense, de pe alta strada.


  11. McLeons Says:
    avatar

    Alct are o definitie a notiunilor…din pctl meu de vedere aceste notiuni sunt doar fitze..
    ”nu facem din swing un stil de viata” ca nu se axeaza doar pe sw..dar de cand conteaza fregventa cu care faci sw sa fi swinger?!..
    ”nu facem sex sportiv”..cum citeam in enuntul unui cuplu,”a vazut cineva swing sedentar?”..corect-nu!..sau sa inteleg “sportiv” cu sensul de “trofeu” ?..
    ”sunt bi curioasa”..pai prin notiunea de bi spui ca nu esti numai cu femei…si eu bisexuala vad acea femeie care face sex oral altei femei cu placere si nu invoca scuza “daca nu-i persoana potrivita n-o fac”…pai daca e bi(curioasa)sa aleaga din multitudinea cuplurilor din sw un cuplu care sa-i placa atat el cat si ea…


  12. roses mirage Says:
    avatar

    McLeons,da ce te faci cu acele femei care sunt bi pasive?da, ai auzit bine,exista si acest fel de definitie in descrierea unora;poate reusesti tu sa-i dai de cap, ca pe mine m-a cam bulversat un pic.Adica ce-i aia bi pasiva?


  13. McLeons Says:
    avatar

    daca iau add literam inteleg ca acelei doamne ii e egal cine-i face sex oral-barbat sau femeie…dar nu se poate numi bi..raman la acceptia mea asupra bisexualitatii feminine(la masculi e altceva-ca e pasiv sau activ tot bi este)tinand cont ca la ele numai oralul se lasa cu “materializari”,si aceea ca numai daca te vezi facand sex oral altei tipe CU placere te poti numi bisexuala…


  14. alct Says:
    avatar

    @McLeons, asa cum am spus, asta inteleg eu din notiunile de mai sus. No offense.. sunt de acord ca nu conteaza frecventa cu care faci swing, dar ”nu facem din swing un stil de viata” ma ajuta sa inteleg ca acei oameni au o disponibiliate mai redusa si/sau o fac mai rar. “sau sa inteleg “sportiv” cu sensul de “trofeu” ?” – exact. Sportiv nu in sensul caloriilor arse in timpul si pe durata actului sexual, ci in lipsa necesitatii unei conexiuni de alta natura. Iar explicatia notiunii de “bi curioasa” ii apartine partii feminine, daca vrei detalii va trebui sa iti explice ea personal.


  15. McLeons Says:
    avatar

    Ok Alct..dar cum este si un post “cum propui partenerului modul de viata swing”,kiar la acea mediatizare swingerii care au intrat in direct spuneau ca suntem oameni normali care am adoptat un stil(care-i sinonim cu “mod” )de viata diferit de ceilalti si anume swingul…Pai atunci e un paradox,ne mandrim fata de altii cu stilul nostru de viata dar intre noi ne atentionam ca nu facem din sw un mod de viata…


  16. caiidemare Says:
    avatar

    NOI AM FACUT UN MOD DE VIATA DIN SW,NU ARE ROST SA NE ASCUNDEM DUPA DEGETE,ASTA ESTE PURUL ADEVAR SI NU VAD ROSTUL SA DECLAR ALTCEVA


  17. cplu40vest Says:
    avatar

    caiidemare.postati misto.ar trebui sa ne vedem sa ne explicati cum faceti.daca se poate sa ne vedem de ffff aproape.am fi super…satisfacuti


  18. caiidemare Says:
    avatar

    REPET..DE CE NU TE DUCI MATALUTA PE SITE SI DA ACOLO UN MESAJ PE CONTUL NOSTRU CA SA PUTEM LUA LEGATURA? NU AVEM NIMIC DE ASCUNS,,AVEM ACELAS CONT CA SI AICI


  19. cplu40vest Says:
    avatar

    va vom da de veste cand vom veni la mare.sa ne vedem si sa ne tesalam impreuna.pana atunci tot inainte.ca sunteti simpatici


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.