Ultimul week-end al lunii septembrie a reusit sa reuneasca cuplurile Hot Swingers, intr-o petrecere sexy, in care placerea si erotismul si-au dat mana, spre deliciul si satisfactia cuplurilor swingers participante.

Succesul acestor petreceri este asigurat nu doar de calitatea organizarii, ci si de cea a cuplurilor participante, precum si de discretia si de bunul simt al celor prezenti. Cand insa se mai aplica si regula de aur a swingului “DA e DA, NU e NU!” aceste evenimente nu pot fi decat unele de succes.

Comentariile de dupa petrecere nu au intarziat sa apara:

“Asa cum suntem obisnuiti, totul a fost bine organizat, cupluri noi si fara retineri, oameni deschisi si hotarati de a se distra si a se simti bine Felicitari organizatorilor si mai ales participantilor ”

“Un party de exceptie la care am avut ocazia sa ne reintalnim cu multi prieteni dar, totodata,a fost un eveniment la care am legat prietenii noi cu oameni frumosi motiv pentru care vrem sa felicitam organizatorii pentru efortul depus si nu in ultimul rand, dorim sa transmitem cate un big kiss tuturor participantilor pentru atmosfera creata. Ne revedem cu siguranta la urmatoarele petreceti! ”

“Super party”

“Ne a facut o deosebita placere sa revenim dupa o lunga pauza (fortata) la petrecerile organizate de M&C si M&R. Am gasit o organizatie impecabila, o locatie frumoasa, multe cupluri jucause si am revazut prieteni vechi si noi. O sa revenim cat mai curand, pe masura ce obligatiile parintesti o sa ne permita… ”

“A fost un eveniment in urma căruia, îți doresti să trăiești minim 100 de ani! Felicitări atât organizatorilor cât și participanților ”

“un party superb cu multa distractie si oameni minunati multumim tuturor”

“Super party!! Felicitari organizatorilor! Salutari participantilor! Vom revenii f curand!”

“We was so great the most nice”

“Un party incitant!”

“Super party, va pupam dulce pe toti, ne-am simtit minunat si mai vrem”

“Felicitari organizatorilor, pupam dulce pe noii si vechii prieteni, vom reveni cu placere la voi! ”

“Doua seri minunate alături de cupluri asemenea.”

Indiferent ca esti incepator sau experimentat, participa si tu la o petrecere HotSwingers! NU lasa pe maine cuplurile ce le poti cunoaste azi!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.