(After) Back to school 4

Posted by pisicoasa on Wednesday Sep 19, 2018 Under Desire Parties, Petreceri HotSwingers, Petreceri Swing Romania

Ce mica-i vacanta mare si ce dor ne-a fost de … scoala!

Va vine sa credeti ca mai sunt si scolari care asteapta cu sufletul la gura inceperea cursurilor pentru a se revedea cu colegii si profesorii de care le-a fost atat de dor? Nu este nicio fantezie, este vorba evident de DESIRE PARTIES BACK TO SCHOOL 4!

Cu uniforma frumos calcata, cu unghiutele si batistutele curate, cu coditele impletite sau legate frumos cu pamponel, scolarii si scolaritele au asteptat, cu sufletul la gura, ziua de 15 Septembrie, pentru a participa la deschiderea noului an swing-colar.

Cele doua cupluri de profesori le-au urat “Bun venit!” noilor dar si experimentatilor scolari, asa cum au stiut ei mai bine si serbarea de inceput de an s-a transformat intr-o petrecere ce a tinut pana in zori de zi:

“De cand asteptam… si… a meritat pe deplin !”

“O super petrecere,super organizare si mereu distractie la maxim,vom reveni mereu la petrecerile voastre”

“un party de senzatie..”

“Fabulos!! Felicitari pentru cei 3 ani impliniti, si pentru munca care o depuneti. Totul a fost minunat! Ne revedem cu drag. Va pupam!”

“Totul la superlativ: locatie extraordinara, cupluri frumoase din cale afara, muzica, bautura, distractie… Adica, same old same old! ;-)”

“Multumim colectivului profesoral pt tot, speram sa treceti notele in carnete.”

“O petrecere perfecta! Vila spectaculoasa, organizarea impecabila, cupluri superbe, muzica foarte buna. Felicitari oranizatorilor pentru implicare si organizare, sunteti minunati. Noi ne-am distrat pe cinste, am cunoscut oameni foarte deschisi si comunicativi si cu siguranta vom reveni. Keep up the good work! Pupici multi”

“Felicitari pentru inca o petrece dosebita! Ne -am simtit minunat si asteptam cu nerabdare urmatoarea petrecere!!”

“O petrecere minunata,locație este superba vom reveni cu mare plăcere”

“Minunat! Ca de obicei, organizarea impecabila, oameni frumosi si distractie maxima. La multi ani, keep up the good work si ne vedem cu drag la urmatoarea. :*”

Vrei sa petreci de Halloween si nu stii unde? Iti facem o propunere “terifiant” de ispititoare: 26-28 Oct 2018 DESIRE PARTIES HALLOWEEN FLESH & FANTASY BALL

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.