Delirium Swingers Club

Posted by pisicoasa on Wednesday Sep 19, 2018 Under Delirium Swingers Club, Petreceri HotSwingers, Petreceri Swing Romania

Un nou club, special si doar pentru swingeri, s-a deschis in Bucuresti – Delirium Swingers Club

Vestea buna este ca Delirium Swingers Club se adreseaza nu doar cuplurilor, ci si persoanelor singure, aflate in cautarea unui partener de swing, alaturi de care sa-si indeplineasca cele mai ascunse si fierbinti fantezii. Si vestile bune nu se opresc aici: Delirium Swingers Club detine singurul playroom de tip DUNGEON din Romania, special creat pentru cei care vor sa-si depaseasca limitele si sa-si duca fanteziile la e(xxx)trem.

Cu o eleganta zona de socializare la parter, Delirium Swingers Club beneficiaza si de trei playroom-uri spatioase si generoase amenajate special pentru cei indrazneti. Chiar daca acest club se adreseaza celor cu experienta in domeniu, sunt invitati sa treaca pragul acestui club si cei incepatori, pentru a prinde curaj si a-si pune in aplicare fanteziile.

Incepand cu data de 25 August 2018, Delirium Swingers Club va asteapta sa le treceti pragul si sa experimentati intalniri swingers de neuitat. Pentru ca poti si pentru ca se poate!

Iata cateva dintre  parerile cuplurilor hot swingers care au participat la petrecerile organizate de clubul Delirium:

“Petrecere perfecta organizatori de excepție locație unică și felicitări pentru munca depusă asteptam cu drag revederea !!!”

“O locatie super, super, tare . Camera de la parter este unica….. Nu avem ce sa spunem decat un big, big like si felicitari organizatorilor!”

“Locatie frumoasa cu oameni frumosi!!! Servicii de calitate !!! Staff de exceptie!!!Ne-am simtit minunat, o seara de neuitat!!!Oamenii pe care i-am intalnit ne-au placut foarte mult si am trăit experiente placute in compania lor! Recomandam cu caldura!Pana data viitoare va urăm mult succes si la cat mai multe party uri reusite!!!! :* :* :*”

“Felicitari gazdelor pt noua fata a clubului super draguta , o petrecere super draguta 😉 le asteptam cu drag pe urmatoarele ! :*:* Ps : Baiatu ti-ai gasit chiloti de swing ?? 😛 :)))”

“Petrecere reușită ,locatie de excepție ,oameni frumosi ,organizare perfecta vom reveni cu drag întodeauna !”

“O locație de ***** O gazda minunata Un grup de oameni care sau implicat în aceasta petrecere, și sigur a ieșit ce își doreau. O seara de neuitat Felicitări țineți-o tot asa. ”

“O locatie deosebita, gazde atente si primitoare, cupluri atractive si sexy…felicitari si un mare 10 din partea noastra.”

“Super party, participanți pe masura. Ambianta deosebita în camerele de joaca. Câteva mici retușuri pe partea de sonorizare și va fi un club de swing ca afara”

“Un club nemaipomenit. Aduce foarte mult cu cele de peste hotare ca si dotari atat erotice cat si tehnice. Cu siguranta o sa mai revenim aici.”

“Multumim ca ne.ati primit …petrecere reușită.FELICITARI PENTRU LOCAȚIE Organizatori si staff-ul minunăți…asteptam cu drag revederea!!!”

“Data trecuta am dat nota maxima , acum nu stim ce nota sa mai dam pentru ca a fost mult mai bine. Felicitari organizatorilor pentru atmosfera, pentru muzica, pentru locatia superba. Maxim e prea putin. Ne vedem next time !”

“Am fost placut impresionati de cum arata acum acest spatiu de distractie, ati facut o treaba buna. Gazde primitoare, muzica buna…felicitari!”

“O noapte magica, locatia de vis. Felicitari!”

“Un party reusit, o locatie interesenta (camera BDSM este wow) si oameni frumosi! Le multumim organizatorilor pentru efortul depus si pentru atmosfera placuta pe care au creeat-o participantilor. Vom reveni cu placere! ”

“Așa cum ne-au obișnuit deja atmosfera si organizarea la cote maxime. Oameni frumosi puși pe distracție, ce să-ți dorești mai mult?!”

“O locatie deosebita,organizare excelenta, muzica buna la o intensitate care ne-a permis sa ne intelegem. Ambienta super datorata atat organizatorilor cat si participantilor.Felicitari !!!”

“O locatie deosebita. O atmosfera senzuala. Un ambient care te face sa revii din nou. ”

Daca vrei sa participi la urmatoarea petrecere din clubul Delirium nu uita sa-ti faci rezervare din timp pentru HEROES VS VILLAINS SEX PARTY

Club swingers recomandat de HotSwingers.org – cel mai accesibil site de intalniri swingers din Romania!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.