Sezonul estival s-a incheiat! Cu regretul ca a trecut prea repede dar si cu dorinta de a se mai bucura macar cateva zile impreuna, cuplurile Hot Swingers s-au relaxat si racorit la mare.

Ce ai putea sa-ti doresti mai mult? Mare, soare, distracite, cuplurile swingers ca si tine, puse pe distractie si cu o pofta nebuna de … balaceala!

Cupluri hot, indraznete, venite din toate colturile tarii, au petrecut si si-au pus in practica fanteziile, intr-un week-end prelungit, dezbracandu-se de inhibitii si ramanand doar in costum de baie.

Comentariile after party stau marturie ca aceasta petrecere va fi una de neuitat, cel putin pana vara viitoare:

“Sa traiesti si să iubesti Cu-așa oameni până-n zori Băuturi mâncăruri fine, Cum naiba să scapi de kile Piscina ca lacrima să-ți sporească dorinta Si palinca lui Raluca ce ți-o face ca maciuca A-pai fraților vă spun, Ca in rai a fost acum! As mai zice din impresii Dar talentul de poet Vreau să cred că mă va face Ca pe data viitoare Zeul Bachus la picioare Să îmi facă-o plecăciune Să le pot iubi pe toate Nu in vis ci-n realitate ”

“Un party super reusit cu multa eleganta si sexualitate,ne bucuram ca am avut ocazia sa cunoastem cupluri noi si sa ne revedem cu prieteni dragi noua,felicitari organizatorilor pentru efortul depus.. Vom reveni cu siguranta”

“Super party!Sunteti super ca si organizatori.Asteptam cu mare drag petrecerea viitoare de la Busteni”

“SENZATIE …Felicitari organizatorilor…pupam ”

“Organizare nota 10. Participanti nota 10. Locație nota 10. Distractie pana la răsărit nota 10. SEX DE NOTA 10. Un party magi putem spune plin de veselie si oameni cu bun simt care inteleg swingul in adevăratul sens al cuvântului unde NU este NU iar DA vine de la sine cand întâlnești persoane deosebite. Multumim organizatorilor si celor dragi cunoscuti acolo dar nu va iertam pentru cele cateva ore dormite in 3 zile”

“Suntem pentru prima data la petrecerile marca Pleasure… am avut sansa revederii unor oameni dragi, dar si cea a cunoasterii unora noi si interesanti. A fost un weekend complet, cu dimineti cu soare si mare, dar si cu seri incarcate de senzualitate. Va multumim ca ne-ati primit cu bratele deschise, intr-o locatie interesanta, cu distractie la pachet. Promitem sa va vizitam si la Busteni, caci am ramas cu dorinte neimplinite… Sweet kisses!!! ”

“Superba petrecererea! Cupluri relaxate, sexy și mai ales zgomotoase! Pe data viitoare! Felicitări organizatorilor!”

“Un party super fain, cu participanti pe masura, ne-am facut noi prieteni(păcat ca timpul a fost scurt) si ne-am revazut cu oameni dragi nouă, ne-a plăcut! Pupici organizatorilor, au fost minunați. Vom reveni cu placere.”

“Asa cum ne asteptam a fost un Super Party la care am cunoscut oameni deosebiti si ne-am distrat de minune! Multumim participantilor pentru spiritul de care au dat dovada si organizatorilor pentru conditiile minunate care ni le-au pus la dispozitie! Asteptam cu drag sa gasim timpul necesar sa mai participam si la alte petreceri organizate de voi dragi organizatori R&M, C&M. Va pupam cu drag!”

“Ne-am simtit minunat ,am revazut prieteni vechi si am cunoscut oameni frumosi ! A fost o petrecere cu adevarat reusita ,multumim organizatorilor pentru efortul depus si pentru atmosfera placuta !Vom reveni cu siguranta! Va pupam cu drag! ”

“O petrecere super reusita, atmosfera deosebita..Multumim organizatorilor, reusesc de fiecare data sa se ridice deasupra asteptarilor! Pupici”

Daca tot v-am facut curiosi si nu aveti planuri pentru Halloween, iti facem o propunere de-a dreptul “infricosator” de erotica: 26-28 OCT PLEASURE HALLOWEEN PARTY- BUSTENI

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.