Am dat startul Noului An cu un bal mascat, un swingers ball, adresat cuplurilor unde dorintele, fanteziile si pasiunile au prins contur.

O petrecere mult asteptata de cuplurile hot swingers care au fost incurajate sa respecte dress code-ul: Bal Mascat (orice fel de costumatie sexy, provocatoare si neaparat insotita de masca)

Cupluri swingers cu experienta sau prezente pentru prima oara la o astfel de petrecere au petrecut, ca la un adevarat Swingers Ball, iar comentariile after party stau marturie ca aceasta petrecere a fost o reusita (una din cele multe cu care organizatorii reusesc sa-si uimeasca participantii in Noul An)

“Un party reusit, oameni frumosi si care chiar au stiut sa intretina o atmosfera incitanta, o organizare fara cusur motiv pentru care vrem sa multumim organizatorilor si binenteles tuturor celor implicati! Ne-a placut si mai vrem..:) ”

“O petrecere superbă si o sa mai venim cu drag ”

“Organizatori draguti si atenti, mancare si bautura buna. Muzica nu a fost pe gustul nostru, dar ne-am descurcat. Ne-am simtit foarte bine! Multumim! ”

“O petrecere foarte buna si mai ales interesanta.Va multumim ca ne-ati primit in aceasta minunata si excitanta lume a swingului.Desi mai mult voyeuristi,va multumim pentru sfaturi,incurajari,idei….si speram ca la urmatoarea o sa fim mai activi si noi.Locatia frumoasa ,atmosera si muzica foarte buna.Multumin organizatorilor…si desigur participantilor….actorilor de nota 10.”

“Super petrecere!!! Va pupam pe toti!”

“Petrecere MAXIMA”

“O petrecere deosebit de efervescentă, mulțumim organizatorilor și participanții V-om reveni cu mare placere! :* ”

“Ne-am simtit foarte bine, multumim organizatorilor…la fel de draguti ca intotdeauna!”

“o petrecere superba cu oameni minunati care au stiut sa faca o atmosfera frumoasa ne-am distrat la maxim multumim tuturor”

“Doar cuvinte la superlativ: oameni faini, locatie, organizatori jos palaria!!”

“O petrecere super, cu oameni frumosi , muzica buna si multa distractie ! Ne-am simtit extraordinar si de aceasta data si multumim atat organizatorilor pentru implicare , dar si cuplurilor prezente, pentru buna dispozitie!”

“Experienta in sase extrem de placuta si intensa! Petreceri la care vom reveni cu drag!!”

Nu ai inca planuri pentru Sfantul Valentin? Iti propunem un adevarat swingers deal: 16-18 FEB 2018 SEXY ANGELS & DEMONS

Tu alegi de partea cui esti: a Ingerasilor sau a Demonilor?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.