Un cadru intim, familiar si fierbinte, este locatia care i-a cucerit pe cei care si-au rezervat week-end-ul 15-17 Decembrie prietenilor si swingului!

Craciunitele si Craciuneii, la ora si data anuntata, si-au dat intalnire pentru a petrece, in avans, cea mai frumoasa sarbatoare a lunii Decembrie: Craciunul! Organizatorii i-au surprins si de aceasta data cu un decor ca-n povesti, cu o atmosfera festiva si bunatati (nu numai) culinare, cu promisiunea ca anul viitor, la data stabilita, sa fie tot acolo prezenti:

“Super party….. organizare impecabila, gazde minunate ……vom reveni cu placere de fiecare data Pupam”

“O seara frumoasa tuturor,organizatorilor si tuturor celor care au participat.Au fost doua seri foarte frumoase,petrecute cu oameni frumosi.Chiar ne am simtit f bine si ne dorim sa mai participam si la alte party uri.Toate cele bune si pe curand!”

“A trecut un an de cand venim la petrecerile de la Busteni. Am venit incepatori, plecam cu multi prieteni. Multumim pentru tot. Pentru bunavointa voastra, pentru rabdare, pentru organizare si efort. Sarbatori fericite si un an nou cu petreceri cel putin la fel de reusite!”

“Multumim organizatorilor pentru petrecere ! Succesul a fost dat si de calitatea cuplurilor participante. Va uram tuturor Craciun Fericit!”

“Dragii nostri, ati reusit de de aceasta data sa ne surprindeti cu o petrecere minunata la care am avut ocazia sa cunoastem oameni frumosi si am putut totodata sa legam prietenii trainice. Va multumim pentru organizare si implicare, a fost totul fara cusur si asteptam cu nerabdare sa ne reintalnim!!! Sarbatori fericite tuturor!!”

Anul 2017 a fost un an plin de realizari: petreceri Pleasure Party foarte reusite, cupluri hot swingers fericite si amintiri de neuitat.

Anul 2018 debuteaza cu o petrecere la care misterul si pasiunea vor fi cuvintele-cheie ale week-end-ului 19-21 Ianuarie: THE MASKED BALL BUSTENI.

Nu uitati sa va rezervati din timp un loc la acest swingers party, locurile sunt limitate si se adreseaza tuturor cuplurilor hot swingers cu validare prin webcam la profil; participarea la acest swingers romanian party este posibila doar pentru cuplurile swing care se regasesc in lista de rezervari!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.