Clopotelul a sunat! Vacanta s-a terminat si, in sfarsit, a inceput inca un an … swingers!

Cu emotie in glas si uniforma pregatita, swingeri avansati sau poate incepatori au lua loc cumintei in banci si au pasit in noul an Hot Swingers!

Domnii profesori si doamnele profesoare, chiar si fara manuale, au avut grija ca buna dispozitie si erotismul sa nu lipseasca din randul scolarilor ascultatori si e(xxx)citati!

Desi se anunta o petrecere vibranta, cuplurile participante si puse pe distractie au transformat week-end-ul 22-24 Septembrie intr-unul de neuitat prea curand!

Comentariile de dupa petrecere stau marturie ca a fost o petrecere swingers extrem de asteptata si de povestit si altora despre ce s-a intamplat acolo:

“La multi aaani! Viata lunga petrecerilor voastre, nu stiu ce ne-am face fara ele :), Ne vedem sarbatoarea mortilor muhahahaha.”

“De vis….;)”

“Inca o petrecere super reusita, atmosfera incendiara, oameni frumosi si calzi.., Multumim organizatorilor, reusesc de fiecare data sa se ridice deasupra asteptarilor! Pupici pentru toti participantii!!!”

“Un party minunat, venim cu mare placere de fiecare data. ”

“Totul la superlativ! FOARTE MULTA DISTRACȚIE!!!”

“Un party super smecher chiar nu credeam ca o sa ne simtim asa bine dar totula fost la superlativ……”

“Multumim organizatorilor dar si participantilor …ati facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa, party-ul de exceptie.”

“Petrecerile voastre sunt o experienta ce trebuie traita macar o data! O locatie superba, muzica buna, mancare si bautura pentru toate gusturile la care se adauga o atmosfera incendiara ce starneste senzualiate, rafinament si bun gust. Acest ,,cocktail magic” face ca erostismul sa se instaleze natural, unind oameni frumosi intr-o nebunie a simturilor si senzatiilor ce se vor transforma mai apoi in amintiri de neuitat. Noi am ramas ,,dependenti” de la prima petrecere si abia asteptam sa ne luam ,,doza” marca Desire Parties pe viitor! ”

“O petrecere foarte reusita, atat datorita organizatorilor si a atentiei lor pentru detalii, cat si prin calitatea ridicata a oamenilor prezenti. Singurul minus – timpul insuficient pentru a cunoaste toata lumea prezenta :)”

“La inceput de “clasa a treia” am inceput cu nota scazuta la purtare, pentru exces de senzualitate!!! Deci, bun venit tuturor cuplurilor mai noi sau mai vechi, bine ca am trecut clasa :)) La multi ani si cat mai multe petreceri cel putin la fel de reusite!!! Promitem sa trecem si in clasa a patra :)) Sweet kisses everyone ”

“Multumim gazdelor minunate. Suntem dependenti de party-urile voastre 🙂 Ii pupam de la distanta pe toti participantii. Ne revedem curand! ”

“A fost mai frumos ca data trecuta!!! Lume buna, atmosfera destinsa, muzica excelenta, gazde deosebite!! Salutari de la Cluj și sa ne revedem cu bine!!! ”

“Un party memorabil….”

“Un party super!Chiar daca am fost extrem de timizi….ne a placut maxim atmosfera. Multumim organizatorilor …promitem sa revenim și data viitoare in special pentru a ne vindeca ”

“Vă multumim , a fost o petrecere super reușită si voi cei mai buni organizatori , sunteti the best , vă salutăm si vă îmbrățișam cu drag”

“A fost o super Petrecere chiar ne-am simtit super bine, OrgAnizarea a fost Excelenta, ne dorim mult sa revenim va pupam Carlo Si Sorana

“Un party super reusit! O petrecere de nota 10!! Cei mai dragi organizatori. Va pupam si va multumim inca o data pentru timpul petrecut impreuna”

“o petrecere reusita cu organizare excelenta ne-a placut foarte mult … va multumim”

“Cum ne ati obiSnuit,o atmosfera incendiara si oameni faini!va pupam.”

“Inca o petrecere foarte reusita, revenim mereu cu drag,efortul organizatorilor de a crea o atmosfera superba da roade de fiecare data! Va multumim pentru asta! Pupam cu drag :)”

“Grozava patrecere! Muzica excelenta, atmosfera de asemenea. Am intalnit oameni frumosi, pusi pe distractie, organizatori si dj dedicati. Vom reveni cu siguranta de fiecare data cand vom avea ocazia!”

Nu ratati petrecerile de groaza din luna Octombrie din Zona Brasovului, care vor baga spaima in participanti!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.