After XXXMAS PARTY

Posted by pisicoasa on Friday Dec 30, 2016 Under Petreceri HotSwingers

Week-end-ul 16-18 Decembrie a fost unul mult asteptat de Craciunite si Craciunei sexy. Un week-end care l-ar face invidios pana si pe Mos Craciun!

Craciunite senzuale, Craciunei incinsi au luat cu asalt zona Rucar-Bran pentru a petrece un week-end de exceptie si care sa-i introduca in atmosfera mult asteptatelor Sarbatori de Iarna!

Comentariile pline de optimism si de bucurie au iesit din tolba Mosului Craciun special pentru a rasplati eforturile organizatorilor care, un an intreg, s-au gandit cum sa aranjeze lucrurile pentru ca aceasta petrecere sa fie una de neuitat:

“Este frumos cu voi.”

“De la destinderea pe care o simti alaturi de prieteni pana la momente erotice create de un ambient perfect creaza cursul normal al unui party mai mult decat reusit.”

“Mulțumim pentru o petrecere super tare cu cupluri puse pe distracție. Ideea cu cadourile a fost super și apreciem ideile și tematicile propuse de organizatori. Vom reveni cu placere”

“Impresionant ca de fiecare data. Multumiti pe deplin de tot ce au pregatit organizatorii si incantati de persoanele cunoscute! Intr-un cuvant … EXTRAORDINAR, recomandam sa incercati petrecerile DESIRE ;*”

“Ca de fiecare data, o petrecere super ! Iar despre participanti si organizatori, jos palaria! Sau mai bine fesul, sa fim in ton cu tematica… Multumim si abia asteptam sa revenim”

“A fost un an frumos alaturi de voi. Va dorim tuturor un an nou minunat, plin de dorinte si fantezii implinite! In plus, organizatorilor le dorim inspiratie pentru petreceri cel putin la fel de frumoase si incitante!”

“Un party la -16 grade… afara! Dar la interior temperatura unui vulcan! Conditii deosebite oferite de organizatori pe care ii felicitam si laudam! Va uram sarbatori fericite si un an nou cu multe bucurii tuturor!”

“Un party perfect cu o atmosfera superbă..ne-am simțit extraordinar alături de cupluri frumoase.nota 10 pentru organizatori,în special pentru DJ..”

In speranta ca v-am facut curiosi va invit sa accesati pagina Petreceri Hotswingerscraciunite sexy si sa va rezervati, din timp, un loc la o petrecere swing asa cum toate petrecerile swingers ar trebui sa fie!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.