HAWAII BEACH (after) PARTY

Posted by pisicoasa on Friday Dec 2, 2016 Under Petreceri HotSwingers

HAWAII BEACH (after) PARTY

Cum ar fi in plin sezon de schi sa te trezesti intr-o atmosfera de pe o plaja din Hawaii? Caldura, femei frumoase si costume de baie incat nu stii la care sa te uiti mai intai?

Atmosfera de Hawaii a fost posibila la cea mai recenta petrecere Hotswingers: week-end-ul 25-27 Noiembrie reusind sa aduca caldura si buna dispozitie direct din Hawaii!

Cuplurile swingers au ramas cu o amintire memorabila a acestei petreceri pana la urmatoarea care este dedicata exclusiv Craciunitelor sexy si Mosului Craciun:

“Seara frumoasa va dorim tuturor.Multumim pentru invitatia la petrecere.Ne am simtit excelent in compania voastra,atmosfera a fost super,organizarea si antrenul de nota 10.Asteptam cu nerabdare si alte petreceri in aceeasi atmosfera remarcabila!!!!”

“O petrecere unde ne-am lasat luati de val….deh , Hawaii…si nu ne-a parut rau 🙂 Vom reveni cu siguranta, asteptam revederea cu nerabdare. Pana atunci va pupam cu mult mult drag!”

“Putem transpune din partea noastra in 3 cuvinte …totul la superlativ…”

“O petrecere de nota 10, unde organizatorii dau tonul pt ca sunt niste oameni minunati! Va multumim pt ca ne-am simtit f bine si sper sa ne revedem in curand! Va pupam dulce”

“Un loc unde te simÈ›i foarte bine cu multa inventivitate”

“Am revenit cu multa placere la o noua petrecere marca “Desire Parties” unde am regasit aceiasi organizatori minunati (din toate punctele de vedere), dar si participanti deosebiti. Acordam din nou nota 10 cu *. Asteptam sa ne revedem curand la o noua petrecere reusita…”

“Super,felicitari , minunat totul”

Nu uitati de cea mai asteptata petrecere a sfarsitului de an 2016: REVELION 2017 DESIRE PARTIES HOLLYWOOD GRAND BALL! Doar 4 locuri (cuplu) disponibile

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.