Great Gatsby (after) Carnival

Posted by pisicoasa on Tuesday Apr 5, 2016 Under Petreceri HotSwingers

Ultimul week-end al lunii lui Martisor a adunat cele mai frumoase, elegante si erotice cupluri swingers din toate colturile tarii la cea mai asteptata petrecere a lunii: Great Gatsby Carnival.

Un week-end E(xxx)travagant, cupluri care s-au conformat tematicii petrecerii hot swingers si au stralucit in tinute ale anilor 1920!

Petrecerea a fost inca un succes, marcat de cuplurile swingers organizatoare, iar comentariile after party stau marturie:

“A fost prima noastra petrecere marca Desire Parties, dar cu siguranta nu va fi ultima! O locatie frumoasa, cupluri puse pe distractie, muzica buna, bucatarie plina, organizatori draguti si atenti, samd. Ca bonus, faptul ca multi au inteles sa imbratiseze tematica a facut o atmosfera de eleganta mai rar intalnita (din pacate). Multumim organizatorilor pentru efortul clar vizibil, si cuplurilor pentru aportul adus!”

“Great party , very good quality of people , only the best we have to say . Many thanks to the organizers for this very big effort with amazing results . We thank you and see you soon.”

“Cupluri noi , cat si prieteni vechi ne-am adunat intr-o locatie de 5 stele in acest sfarsit de saptamana. Tematica aleasa de orgamizatori a dat un aer de noblete acestui swing party. Amintiri greu de uitat avem acum cu noi pentru a mai indulci rutina zilelor ce vor veni pana la urmatoare petrecere. La final nu ne ramane decat sa le multumim si sa le felicitam pe cele doua cupluri organizatoare”

“Organizare ireprosabila si cupluri superbe!Ne-am simtit perfect si revenim cu placere.”

“A plus! :D”

“Inca o petrecere foarte reusita, cupluri frumoase si elegante,atmosfera hot!! Toate aprecierile noastre organizatorilor pentru eforturile depuse ca aceste party-uri sa fie de neuitat! Vom reveni cu mare drag de cate ori vom avea ocazia!”

“un party memorabil…”

“O petrecere minunata, (de poveste).. Multumim tuturor celor implicati. Vom reveni cu siguranta.. Sweet kisses.”

“Doamnele au fost abuziv de frumoase, iar domnii insuportabili de eleganti si galanti !!! A fost inacceptabil de minunat pentru un cuplu simplu ca noi. Nu cred ca vom mai merge vreodata la petrecerile organizate de altcineva in afara de T.R.A.N… O petrecere cu un puternic impact sexual si presarat pe alocuri cu muzica buna, bauturi fine, gustari delicioase, swingeri de calitate (oameni frumosi fara nici o exceptie). Am fost incantati de prezenta administratorilor la acest party , un cuplu de 5 stele . ”

“Ne-am simtit minunat! O locatie superba, oameni frumosi si organizare impecabila. Multumim si abia asteptam sa revenim! ”

“Cele mai frumoase gazde, cei mai frumosi “petrecareti” … cea mai frumoasa petrecere! Miss you.. pana data viitoare ;)”

“O petrecere foarte frumoasa, temele ne plac din ce in ce mai mult, iar cuplurile care intra in joc si respecta codul vestimentar au toata aprecierea noastra. Multumim mult organizatorilor pentru inca o petrecere memorabila, asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire.”

“Cu siguranta va fi una dintre cele mai tari petreceri din cate ati organizat pana acum … Ne pare rau ca ne-am grabit putin la primul comentariu. Ne-am pripit putin fara sa stim ca voi o faceti din ce in ce mai bine iar aceasta a fost cea mai tare petrecere. Multumim T…N…R…A”

“cea mai frumoasa petrecere la care am fost”

Urmatorul party hot swingers va asteapta, cu locuri limitate, in week-end-ul 22-24 Aprilie – Mission: Undress for action!

Swing placut tuturor va ureaza,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.