Swing-ul NU inseamna cadouri cash!

Posted by pisicoasa on Thursday Jul 9, 2015 Under Scandal

Totul a pornit de la o reclamatie primita la adresa unui cuplu care raspundea invitatiilor de a cunoaste utilizatori ai site-ului Hotswingers.org cu urmatorul mesaj:
“asteptam oferte…cadouri cash…mentionam ca nu n-e prostituam,nu avem tarife si nu negociem nimic.Totul tine de musafir..””

Conform art. 15 din Termenii de folosire ai site-ului, care mentioneaza ca “Persoanele care fie aduc injurii, barfesc, au un comportament neadecvat, presteaza diverse servicii contra cost (masaj erotic, prostitutie etc) ori recurg la fapte josnice vor fi exluse de pe acest site fara a beneficia de niciun avertisment, interzicandu-li-se in acelasi timp accesul pe acest site ” contul de cuplu swingers a fost marcat ca sters pentru nerespectarea Termenilor de folosire cu care au fost de acord, inca de la inscrierea pe site!

Bineinteles, ca inainte de a li se sterge contul, cuplul a avut dreptul la replica exprimandu-si nemultumirea in legatura cu decizia luata:

“Asa si ce nu intelegi din limba romana..stimata D na/D soara..caci cu atat mai mult acolo scrie alb pe negru tocmai pentru a nu se confunda ! Dar se pare ca unii inteleg ce prefera ei si ce i avantajeaza…! Deci unde este problema ca nu o vedem…? Iar acest site ofera servicii platite,deci?! Cumva crezi matale ca daca doream altceva nu puteam sa dam un anunt clar si direct pe unul din celelalte multe site-uri ….sau crede ti ca e asa o mare placere sa i faci pe unii visatori care vor sa…sotiile altora asa doar ascunsi sub denumirea de swingeri imbacsiti de mitocanie ! Daca toti swingerii erau atat de cizelati si atat de domni,nu trebuia sa mai facem noi educatie si sa mai mentionam vreun cadou fie el de orice natura..! Bunul simt functiona de la sine…! Deci..suspenda acel profil reclamant si…invata l sa se poarte cand are visele de a intra in patul unui cuplu! Si pe viitor citeste limba romana si da i mai multe sanse…! Multumim ! Pupici !”

Hotswingers.org NU accepta, incurajeaza, sustine ori isi asociaza imaginea cu astfel de pretinse cupluri care confunda in mod flagrant acest site de swing si incearca sa obtina beneficii materiale de pe urma utilizatorilor acestui site!

Scopul site-ului Hotswingers este acela de a facilita intalnirile intre utilizatori majori, din placere, care inteleg fenomenul swing si care-si doresc sa intalneasca cupluri si persoane care au aceleasi dorinte!

Swing placut va dorim tuturor si va asteptam sa dezbatem acest subiect hot(swingers) pe Forumhotswingers_05

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.