“Sunt celebru, scoate-ma de aici”

Posted by pisicoasa on Friday Feb 20, 2015 Under Amuzament

De curand a debutat la postul PRO Tv o frumoasa emisiune si educativa in care vedete  autohtone, merg sa-si invinga frica tocmai in Africa de Sud.

Printre concurentii acestei emisiune s-a numarat si domnisoara Alina Plugaru, cunoscuta publicului peste +18 pentru activitatea ei in domeniul filmelor XXX. Ca prezenta ei acolo a starnit controverse, asta e mai putin important, insa formatul emisiunii a adus vorba despre subiectul tabuu swingers la o ora la care si copii au acces la televizor fiind o emisiune care se poate urmari cu acordul parintilor!

Dorian Popa si Catalin Morosanu, au crescut si acum, stand pe un trunchi de copac in Africa de Sud, pot sa discute si ei despre un subiect extrem de controversat: daca-si inseala swingersii partenerele? si ce anume se intampla in patul unui swinger?

Raspunsul nu si l-au putut da si in mai putin de 5 minute subiectul a fost epuizat 🙂

In opinia domnului Catalin Morosanu, swingersii nu isi iubesc sotiile si “eu sunt un tip traditionalist si nu as concepe sa-mi impart femeia cu un alt barbat”. De aceeasi opinie au fost si Dorian Popa si Rubi, care nu s-au putut abtine sa nu-si exprime gelozia daca s-ar afla in fata unui asemenea fapt iar partenerii lor de viata le-ar propune sa incerce o experienta swing!

Inca o data se certifica faptul ca swing-ul in Romania este privit ca un subiect tabuu: desi multi ar vrea sa incerce macar o data in viata au inhibitii in pat si in mod clar swing-ul nu este pentru partenerii gelosi!

Swing placut va doreste a dvs,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.