Sexy Vibe Private (after) Party!

Posted by pisicoasa on Friday Feb 28, 2014 Under Cluburi Swing

Week-end-ul 21-23 Februarie, intr-o atmosfera hot(swingers) in zona Brasovului a fost sarbatorita Dragostea si erotismul la Romani!
Cupluri frumoase, indraznete si gata sa se bucure unii de ceilalti au participat la cea mai asteptata petrecere swing a lunii Februarie 2014-SEXY VIBE PRIVATE:
Petrecerea swing a fost una de vis iar singurul regret al cuplurilor participante este ca timpul a trecut prea repede asa cum se poate vedea si din comentariile after party:

“Aici se gasesc cele mai faine( cum se zice pe la noi) si sexy gazde pe care le-am cunoscut pana acum la aceste genuri de party…Ne bucuram ca am cunoscut asemenea oamenii!!! O sa mai revenim!!!”

“Multumim organizatorilor pentru un weekend special,ne pare rau ca situatia in care ne-am aflat ne-a determinat sa fim mai retinuti (ne luam revansa data viitoare)pupici tuturor!LA ASA PETRECERI TOT SA MAI MERGI!”

“Dupa cum ne-am obisnuit,din nou un super hot PRIVATE PARTY si asta numai datorita lor…BOBBY &ISABELLE…felicitari organizatorilor !!!!”

“Am regasit aceiasi organizatori foarte draguti si preocupati ca oaspeti sa se simta bine, cupluri frumoase si dezinhibate puse pe distractie, si conditii de lux comparabile cu ce gasim prin afara. O singura plangere: timpul se termina prea repede! <p>Facem ce facem si venim si la Before and After Party…”

“Un party de vis…”

“Multumim organizatorilor pentru un wekend de vis…”

“Un party foarte reusit unde am inventat o modalitate inedita de a sorbi sampania 😛 Ne-am simtit minunat! Pupam organizatorii si participantii! Revenim neaparat!”

“A fost intr-adevar o petrecere pe cinste incepand de la compania placuta si sexy a cuplurilor care au participat, atmosfera calda si primitoare a gazdelor si nu in ultimul rand locatia intima si cu foarte mult bun gust. Multumim organizatorilor pentru un weekend reusit. Cu siguranta o sa mai venim.”

“Un Party frumos alaturi de oameni frumosi . Incantati de cunoastinta cu multumiri speciale camerei 4 , sau 6 , glumesc era 4 stiu 100% foarte fu…. :)) . Multumim si gazdelor oameni minunati . Pupapam pe toata lumea si vom reveni cu drag la urmatoarele party-uri . :)”

“Ne-am simtit super bine la party-ul organizat de voi. Ati dat dovada de buni organizatori si bune gazde. Intr-adevar noul format de party face diferenta intre voi si cluburile din Romania cu un scor categoric favorabil voua. De acceea, cu acordul vostru o sa va recomandam tuturor cunoscutilor nostri, care nu v-au calcat inca pragul. Abia asteptam sa mai participam, si promitem ca o vom face cu mare drag.”

“Pentru noi a fost primul party la care am participat. Am lasat orice timiditate la usa, am intrat si……..ne-am simtit extraordinar. Toate cuplurile participante au fost rafinate si deschise (mai rar atatia oameni frumosi la un loc), locatia si ambianta provocatoare. Multumim gazdelor pentru organizare, cu sigurata noi o sa mai revenim.”

“un party memorabil”

“Ne-am simtit minunat. Multumim organizatorilor si felicitari participantilor pentru atmosfera creata.”

Tot ce este frumos se termina repede insa nu trebuie sa fiti tristi: urmeaza EROTIC DESTINATIONS PRIVATE un party de exceptie din seria petrecerilor swing organizate de cuplu Boby si Isabelle! Daca nu aveti planuri pentru week-end-ul 14-16 Martie 2014 acum puteti sa vi-l faceti!

Swing placut va ureaza tuturor a dvs,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.