Ultimate Private (after) Party

Posted by pisicoasa on Monday Dec 23, 2013 Under Cluburi Swing

Ultimul eveniment din seria private party s-a desfasurat in week-end-ul 20-22 Decembrie 2013.
Nu aveti motive sa fiti tristi. Avem vestile bune pentru voi : a fost ultimul private swing party pe anul 2013, insa din ianuarie 2014 se continua petrecerile si deja stim data urmatorului Private Swing Party : 31 Ianuarie – 2 Februarie 2014!
Cuplurile swing participante si-au dorit sa inceapa atmosfera Sarbatorilor in compania altor cupluri la un private swing party incendiar, cum nu s-a mai vazut in Romania!
Surpriza acestor petreceri private swing party au constituit-o participarea cuplurilor noi dar si revenirea cuplurilor swing dupa o perioada de timp care au putut face comparatii intre cum au fost petrecerile private swing party la inceput si la ce nivel au ajuns in acest moment!
Cuplurile swing participante la ultimul swing party al acestui an au confirmat, prin comentariile after party, atmosfera hot si inegalabila a petrecerilor swing din zona Brasovului, organizate de cuplul Roby si Isabelle:

“Dupa o absenta mai lunga am revenit cu mare drag intr-un loc unde ne-am simtit de fiecare data in largul nostru, alaturi de cupluri de calitate, intr-o ambianta care inspira erotism si sexualitate . Am fost foarte placut surprinsi de PLAYROOM si de decenta de care au dat dovada atat cuplurile participante cat si organizatorii. Muzica si decorul incurajeaza la distractie si clipe fierbinti! Vom reveni cu mare drag de cate ori vom avea ocazia!”

“Am avut placerea sa participam la acest party de swing si am fost extrem de incantati de organizare si atmosfera…felicitari organizatorilor…Atmosfera creata a fost la inaltime..felicitari tuturor cuplurilor prezente pentru ca ne-am simtit perfect in compania tuturor….va pupacim si va uram sarbatori fericite…”

“Am petrecut un weekend super kinky ;). Locatia e moderna, curata si am ajuns usor din Bucuresti. Am avut in permanenta la dispozitie bauturi si un bufet suedez. Atmosfera hot e data de lumini, muzica si faptul ca seara toata lumea e in lenjerie intima. Am intalnit foarte multe cupluri sexy, rafinate, care fac swing de ceva vreme si stiu ce-si doresc. Actiunea se petrece in camere, playroom sau chiar in spatiul de socializare.”

“Un swing-party mult asteptat de noi. Atmosfera si locatia…ca si in alte dati.. extraordinara!! Ce ne-a incantat foarte tare este aparitia de cupluri noi, tinere si pline de dorinta. Revenirea va fi grabnica si dorul foarte mare pana la urmatoarea petrecere ce va deschide o noua serie din anul ce va sa vina.Sarbatori fericite tuturor swingerilor !!”

“Un party pe cinste cu, cupluri de mare calitate….multumim organizatorilor…..asteptam urmatorul sa incepem anul cum se cuvine in aceasta lume micuta a noastra ))))”

“Tot ce e frumos trece prea repede din pacate! Felicitari organizatorilor pt inca un party exceptional unde am reintalnit cupluri foarte dragi, dar totodata am cunoscut cupluri noi dornice sa experimenteze cat mai mult acesta latura a sw-ului! totul la superlativ..Organizare, locatie, atmosfera…etc! Inca o data FELICITARI ORGANIZATORILOR!!! ”

“Un party …..Beton….felicitari”

Iar seria petrecerilor Private Swing Party nu se opreste aici, ea continuand cu petreceri hot si incendiare si in anul 2014! Cuplul organizator Roby si Isabelle invitandu-va sa va inscrieti inca din acest an la primul eveniment swing al anului 2014 : The Special Private – 31 Ianuarie- 2 Februarie!
Deja 12 cupluri swing si-au anuntat participarea la acest special swing party inca din prima zi dupa publicarea petrecerii pe site-ul Hotswingers.org!
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.