Forumul oficial Hotswingers.org

Posted by pisicoasa on Wednesday Nov 13, 2013 Under Important

Hotswingers.org tine cont de parerea utilizatorilor  lui! Site-ul de swing vine in intampinarea membrilor lui si aduce cu un element de noutate : forumul!
Rubrica Forum invita utilizatorii site-ului de swing Hotswingers.org la discutii aprinse avand ca subiect principal swing-ul dar si alte teme care privesc site-ul in mod direct.
Forum-ul s-a nascut din dorinta de a explica mai bine cuplurilor si utilizatorilor acestui site de swing in ce consta petrecerile New Private organizate de cuplul Deep_Central_Private & Isabelle. Rubrica “Totul despre New Private (intrebari si raspunsuri)” este cea mai accesata : aici cuplurile swingers adreseaza intrebari legate de petrecerile swing ce se oranizeaza pe site si primesc raspuns detaliat la intrebarea lor. Aceasta rubrica este accesata si de catre cuplurile swing care poate nu aveau curajul sa adreseze astfel de intrebari si care pot citi in detaliu posturile care sunt foarte explicite si in care aflati detaliu cu detaliu raspunsul asteptat!
Rubrica “Totul despre New Private (intrebari si raspunsuri)” nu este singura rubrica din cadrul Forumului! Aici puteti citi si va puteti informa privind “Ghidul incepatorului in swing”, “Cum va protejati de barfe in swing” sau va puteti amuza citind “Intamplari amuzante la intalnirile swing”.
Rubrica Forum se gaseste in meniul de sus intre Blog si Online. Te asteptam sa comentezi la temele deja propuse si sa propui teme noi legate de swing precum si de activitatea pe site-ul de swing Hotswingers.org!

Va doresc o activitate  cat mai intensa pe forumul Hotswingers.org,

Pisicoasa
P.S. Si am mai aflat pentru voi ca fiecare postare pe forum este rasplatita cu 10 puncte, pe care le poti folosi contactand alti utilizatori ai site-ului de swing Hotswingers.org.

Nu uita : mai multe postari pe forum, mai multe puncte in profilul tau!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.