Sexual Freedom (after) Party

Posted by pisicoasa on Monday Oct 7, 2013 Under Cluburi Swing

Ne-am revenit dupa petrecere, ne-am dezmortit dupa party swing insa e timpul sa ne pregatim pentru un alt eveniment : FANTASY PRIVATE Party, care se va desfasura in week-end-ul 11-13 Ocotmbrie 2013!
Sexual Freedomn Party  a reusit sa incinga, la propriu, atmosfera si sa atraga toate atentia cuplurilor participante la acest party!
Cel mai important eveniment a week-end-ului 27-29 Septembrie 2013 credeti ca a fost mult mediatizata nunta a Biancai Dragusanu cu Victor Slav? Nici pe departe! Ati ghicit, a fost Sexual Freedom Private Party, o petrecere extrem de hot la care cuplurile swing participante au alungat norii de ploaie si au facut ca atmosfera de la acest party swing sa fie una de basm!
Aduc ca dovezi comentariile cuplurilor swing participante :

“Locatia perfecta,cuplurile frumoase si jucause,buna organizare ….a dus pa un party pe cinste….multumim organizatorilor si cuplurulor ce stiu ce înseamna swingul cu adevarat …..cu siguranta o sa revenim.”

“Un party reusit din toate punctele de vedere si trebuie sa multumim tuturor pt prima noastra experienta (party) deosebita. Pupici!!!”

“Felicitari organizatorilor pentru muzica de calitate si pentru atmosfera creata la acest party !!! Vom reveni cu mare placere. Va pupam pe toti participantii!

“GATA NE-AM REVENIT SI PUTEM SPUNE ,CA INCA O DATA NE-AM SIMTIT MINUNAT LA PARTY , CA INTODEAUNA …..SUUUPER PARTY VA PUPAM PE TOTI PARTICIPANTII ”

“Locatie de exceptie,rafinament,senzualitate,cupluri pe care le-am indragit si in preajma carora ne dorim oricand sa revenim, un party Hotswingers care ne-a incantat!Pupici dulci tuturor!”

“Un party de exceptie, atmosfera incendiara ca de fiecare data si o sambata noapte ca un adevarat vis ! Multumim organizatorilor care reusesc sa aduca swingul la un alt nivel! ”

” A fost un party reusit! Felicitari organizatorilor si participantilor pentru atmosfera deosebita creata. Va pupam pe toti :-)”

Cu drag, va imbratiseaza putin ametita de la acest eveniment swing
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.