Sexual Freedom , o noua petrecere private swing party!

Posted by pisicoasa on Friday Sep 13, 2013 Under Cluburi Swing

Ardealul e fruncea, asa ca week-end-ul 27-29 Septembrie va gazdui o noua petrecere swing din seria private swing party! Trebuie doar sa indepliniti 3 conditii : sa fiti cuplu swing , sa aveti validarea webcam la profil siĀ  sa va inscrieti in pagina acestui swing party despre care se vorbeste in toata Romania!

In acest sens, cuplurile swing participante vor primi un mesaj privat pe site, in care li se va explica in cel mai mic detaliu ce este si in ce consta sexy dress code, atat la femei, cat si la barbati. In cadrul aceeluiasi mesaj, cuplurile participante vor lua cunostinta de desfasuratorul party-ului, precum si de CODUL DE CONDUITA LA PARTY. Mesajul trebuie confirmat organizatorului dupa ce a fost citit, altfel rezervarea facuta la party se anuleaza.

La SEXUAL FREEDOM vor avea acces numai cuplurile validate webcam de catre adminii siteului HotSwingers.org dar numai dupa confirmarea de luare la cunostinta a CODULUI DE CONDUITA si a DESFASURATORULUI DE PARTY. Confirmarea se face tot prin mesaj privat pe site (ex : Am citit, suntem de acord, si dorim sa participam in aceste conditii).

Organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta participantii in baza unor criterii foarte riguroase si obiective (referinte si recomandari de la alte cupluri studiate cu maxima atentie) in conformicate cu prevederile Art. 22 din regulamentul HotSwingers.org

Art 22. Statutul de membru, VIP sau Admin al siteului HotSwingers.org cu sau fara toate validarile din partea adminilor, nu garanteaza prezenta la petrecerile organizate de HotSwingers.org sau partenerii sai. Dreptul de-a accepta sau refuza participarea oricarui membru al siteului la astfel de petreceri revine in EXCLUSIVITATE organizatorilor

PARTICIPAREA LA PARTY SI RESPECTAREA SEXY DRESS CODE NU IMPLICA SI OBLIGATIVITATEA CUPLURILOR DE A FACE SWING.

La acest party swing, pot participa maximum 24 de cupluri dar nu uita sa te inscrii pentru ca locurile sunt limitate! Mai sunt doar 6 locuri libere la acest party swingers care se anunta hot si demential!

Swing placut va ureaza tuturor a dvs,
Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.