De ce nu au voie barbatii singuri cu poze de cuplu?

Posted by pisicoasa on Saturday Jun 22, 2013 Under Amuzament

Ca aproape nimeni nu citeste Termenii si Conditiile site-ului Hotswingers.org nu este un secret si atunci cand dau accept la acestia si isi creaza cont punand poze fie cu fatza, fie cu alte persoane in cazul conturilor de persoane singure (barbat singur, femei singura) si sunt marcati ca suspect este o adevarata drama. Unele persoane reactioneaza civilizat si fac modificarile cerute in mesajele trimise de admini, altii insa se arata revoltati si indignati de a fi suspectati pentru ca “Nu e vina mea”

Recent , am fost contactati de un barbat singur , care avea cont pe site-ul de swing Hotswingers.org, si care nu intelegea de ce trebuie sa scoata pozele cu partenera sa? I s-a explicat ca nu acceptam poze cu persoane de sex feminin in conturile de barbati singuri pentru simplul motiv de a nu fi confundat , la o prima vizualizare a albumelor foto, cu un cont de cuplu! A mers mai departe specificand clar ca pozele ii apartineau, ca avea drept de a le folosi, si-a chemat chiar partenera pentru a-i sustine afirmatia si a parea mai credibil insa adminul nu a fost asa usor de induplecat. Cand i s-a raspuns ca “totul se face conform termenilor de utilizare ai site-ului si nu am de gand sa schimb acest lucru pentru un utilizator” domnul a trebuit sa-si stearga pozele pentru a deveni activ!

“Cum sterg pozele de pe site-ul dvs?” a fost urmatoarea intrebare: intrati in albume foto (partea stanga a profilului), selectati albumul in care apare poza/pozele care doriti sa fie sterse, sub fiecare poza aveti butonul STERGE si apasati pe el!

Si astfel contul a devenit activ,partile implicate in aceasta discutie au avut un limbaj civilizat si totul s-a incheiat cu bine!

Atentie! Daca starea contului tau pe site este suspect, vei primi un mesaj de la admin in care ti se va explica exact motivul pentru care contul tau este suspect si ce anume trebuie sa faci pentru a deveni activ! Nu neglija acest mesaj important si citeste-l cu atentie.

Pana data viitoare va pupa pe toti,

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.