SECRET DESIRE swing PRIVATE party!

Posted by pisicoasa on Saturday Jun 22, 2013 Under Cluburi Swing

O saptamana a trecut si cuplurile participante la swing party-ul Secret Desire Private inca isi amintesc de cadrul intim si atmosfera relaxanta de la acest party!

Organizatorul, a avut grija, ca totul sa decurga in cele mai bune si frumoase conditii : locatia discreta, organizarea ireprosabila,vremea superba  condimentate cu grija, seriozitatea si responsabilitatea au facut ca,  pentru cuplurile swing participante,  week-end-ul 14-16 Iunie 2013 sa fie unul de vis! Daca va intrebati care este reteta succesului acestor petreceri swing v-as raspunde ca totul tine de cuplurile swing participante dar si de organizator si de implicarea acestuia. Se spune ca ar trebui sa ii tratezi pe cei din jurul tau asa cum vrei tu sa fi tratat! Asta face, de fapt , maestrul ceremoniilor din seria private party pentru cuplurile swing care participa la aceste petreceri reusind sa-i surprinda in mod placut de fiecare data!

Inca o petrecere frumoasa, reusita si excitanta iar comentariile after party nu au intarziat sa apara :

“superb un party foarte reusit complimente robert pentru organizare ”

“un party plin de rafinament si senzualitate::::memorabil”

“Cel mai tare party de pana acum de departe! Cupluri foarte sexy si hotarate 🙂 Deci a fost un super party despre care sigur o sa ne aducem aminte. Deja asteptam urmatorul party sa ne inscriem! Multumim organizatorului pentru conditiile de petrecere occidentala oferite. Chiar pe bune din toata experienta noastra sint cele mai tari petreceri.”

“Ceva ce am vazut doar in cluburile swing in afara tarii..Felicitari colegului nostru pt tot ceea ce face..:*:*”

Urmatoarea petrecere va avea loc in week-end-ul 12-14 Iulie 2013 SUMMER MAGIC PRIVATE unde surprizele nu vor lipsi la fel ca si atmosfera Hot!

Swing placut tuturor si un week-end cat mai HOT cu putinta va ureaza a dvs,

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.