Hot Private Dating – episodul 2

Posted by pisicoasa on Monday Apr 29, 2013 Under Cluburi Swing

Seara de vineri, 26 aprilie 2013, a fost rezervata exclusiv socializarii si ultima petrecere inaintea Sfintelor Sarbatori Pascale! O petrecere hot la care organizatorii, cuplul George si Raluca, au animat seara cu surprize si o atmosfera la care cuplurile swing participante au  putut sa socializeze si sa faca cunostinta cu alte cupluri nou- venite in swing! Acesta a fost doar episodul 2 din serialul socializarilor Hot Private Dating si care se va desfasura o data la doua saptamani in Bucuresti.

Cuplurile swing participante au fost recompensate in premii, organizatorii apreciind ” cel mai dinamic cuplu”, “cea mai senzuala aparitie” iar surprizele nu s-au oprit aici : 2 cupluri swing vor putea participa la petrecerea Royal Private Party organizata in zona Brasovului in week-end-ul 10-12 Mai 2013!

O petrecere apreciata si asteptata de cuplurile swing din Bucuresti si acest lucru se regaseste si in comentariile after party

“petrecere frumoasa,organizatorii de nota 10”

“O petrecere de nota 10+ ne`am simtit minunat , Multumim pentru premiu!!!”

“Asa cum ne-ati obisnuit,un super party!!!Au participat cupluri foarte frumosse!!!”

“o petrecere high=class:::multumiri ”

“Locatie de nota 10 , muzica de nota 10 , cupluri de nota 10+ si binenteles Gazdele de nota 10++ …. Ne vedem la urmatorul Party de Socializare dar pana atunci noi va uram Paste Fericit voua si celor dragi ! ”

“Felicitari pentru atmosfera care au facut-o organizatorii, felicitari cuplurilor care stiu ce inseamna swing-ul si care stiu sa se distreze. Mai venim si speram sa reusim sa ajungem si la munte. Pupici tuturor ”

“felicitari pentru al doilea party super reusit.nota 10.speram la cat mai multe ”

“Super party. Ne-am simtit super bine! Recomand repetarea evenimentului!”

Swing placut si asteptam cu nerabdare Hot Private Dating – episodul 3

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.