Party socializare 2013 pe un site de swing

Posted by pisicoasa on Friday Apr 12, 2013 Under Cluburi Swing

Seara de sambata 13 Aprilie este rezervata distractiei. Daca nu avea niciun plan pentru aceast seara sau pur si simplu doreai sa te odihnesti iti propun sa te gandesti mai bine si sa iti faci rezervare la un party mult asteptat de cuplurile din Bucuresti – primul party de socializare in Bucuresti pe anul 2013 unde cuplul organizator, George si Raluca, vor avea grija ca distractia si atmosfera de club sa nu lipseasca!

Muzica va fi asigurata de un dj profesionist, clubul este unul select, premiile nu vor lipsi iar cuplurile swing deja inscrise sub obisnuite cu atmosfera hot pe care cuplul swing George si Raluca o vor mentine intreaga seara “Va asteptam cu drag sa ne distram intr-o atmosfera incendiara pt. care v-am pregatit surprize si concursuri pe masura.”

Locatia este una aleasa cu grija, cuplurile participante sunt doar de pe site-ul Hotswingers.org iar singura conditie pentru a va putea inscrie este sa aveti validarea prin webcam la profil. Daca ai vazut toate detaliile petrecerii si esti hotarat sa participi insa iti lipseste validarea prin webcam, nu ezita sa contactezi un admin online ori cuplul organizator pentru a va putea ajuta cu validarea prin webcam.

Swing placut tuturor si lasati la o parte inhibitiile. O socializare de acest fel intotdeauna va aduce ceva nou si benefic!

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.