De ce reclamam profile pe Hotswingers.org?

Posted by pisicoasa on Monday Apr 1, 2013 Under Amuzament

Rubrica “Reclama acest membru” de pe site-ul de swing Hotswingers.org a aparut din necesitatea unei sigurante a cuplurilor swing si a celorlalte persoane de pe acest site. Cateodata ea este inteleasa complet gresit si de aceea , in loc sa primim reclamatii serioase, ele sunt cel mai adesea amuzante :

-profile marcate ca suspect pentru refuzul validarii prin webcam reclama adminul care i-a marcat profilul suspect la el insusi , recurgand  si la jigniri, vorbe urate sau    ” ce ai mai cu profilul meu ca n-am facut nimic ilegal” ;

– persoane singure care reclama un cont de cuplu sau de femeie singura pentru ca “nu a vrut sa se intalneasca cu mine” ori l-a refuzat!

– cupluri care reclama alt cuplu ca nu au vrut sa se intalneasca cu ei, invocand orice motiv!

Reclamatiile se refera strict la activitatea pe site-ul de swing Hotswingers.org iar nu la ceea ce se intampla in afara site-ului ori la evenimente de care site-ul Hotswingers.org nu se face raspunzator ori nu are cunostinta de acestea!

De aceea, intotdeauna vom  raspunde la reclamatii pe baza faptelor iar nu a vorbelor ori a unor invidii/ refuzuri pe care membri acestui site de swing la primesc!

Cu drag a dumneavoastra,

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.