Prezervativele in swing!

Posted by pisicoasa on Tuesday Nov 27, 2012 Under Important

Prezervativele reprezintă singura metodă de protecţie care previne într-un procent mare, transmiterea bolilor sexuale, inclusiv boli precum gonoreea, sifilisul şi HIV-SIDA, dar şi sarcinile nedorite. De obicei probabilitatea ruperii prezervativelor este foarte mică ( dar ea exista) dacă sînt utilizate corect, indiferent de materialul din care sînt realizate, dar există mereu posibilitatea aparitiei fisurilor sau a gaurilor.

Nu putine sunt cuplurile swing care folosesc preverzativ atunci cand fac swing pentru siguranta si mai ales pentru a evita alte neplaceri. Unele cupluri chiar specifica in descrierea contului dumnealor ca vor sa fie utilizat prezervativul in timpul unei partide de swing!

Tehnologia modernă permite fabricarea mai multor tipuri de prezervative, cu diverse arome sau striatii si chiar forme, dar cele mai răspîndite sînt latexul şi poliuteranul.

Prezervativele din latex pot fi utilizate doar cu lubrifianţi pe bază de apă şi nu pe bază de ulei, precum vaselina sau crema rece, pentru că acestea trec prin latex. În plus, există persoane care au reacţii alergice la acest gen de material  şi sînt nevoite să folosească prezervativele din poliuretan.

Prezervativele din poliuretan sînt confecţionate dintr-un fel de plastic, una dintre sutele molecule plastice create în ultimele decenii. Ele sînt mai subţiri în comparaţie cu prezervativele din latex, aşa că sporesc sensibilitatea, sînt mult mai plăcute la atingere pentru unii utilizatori. Sînt mai scumpe ca prezervativele din latex şi un pic mai puţin flexibile, aveţi nevoie de mai mult lubrifiant atunci cand aveti contact sexual  pentru a obţine acelaşi rezultat. Partea bună este că puteţi folosi atît lubrifianţii pe bază de apă, cît şi cei pe bază de ulei si se va mula mai bine.

Lubrifierea prezervativelor de asemenea variază în funcţie de material şi fabricant: unele prezervative nu sunt lubrifiate deloc, unele sînt lubrifiate cu o substanţă din silicon, iar altele cu lubrifiant pe bază de apă. Lubrifierea prezervativelor are ca scop rularea mai usoara a prezervativului pe organul sexual si de a fi mai usor si confortabil de utilizat. Un alt efect pozitiv este acela de a preveni ruperea sau fisurarea.

Multitudinea de arome si de forme le permite cuplurilor sa aduca un element de noutate in timpul unei partide de sex sau chiar de swing si acest lucru nu va aduce monotonia intre parteneri si va fi mai excitant!

Swing placut si hot le doreste cuplurilor hot,

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.