Succesul petrecerilor swing

Posted by pisicoasa on Monday Nov 12, 2012 Under Cluburi Swing

Swing-ul in Romania, privit inca ca o ciudatenie sau ca pe un fenomen putin accesibil multora, incepe sa prinda contur si in tara noastra.

Atat cupluri, cat si persoane singure (barbati si femei) doresc sa faca parte din aceasta comunitate si chiar sa se integreze in ea iar Hotswingers.org le primesc cu bratele deschise!

Petrecerile swing, organizate in acest moment pe site-ul de swing Hotswingers.org, sunt unele la un nivel high atat ca organizare dar si din puncte de vedere al cuplurilor participante. Atat organizatorii , prin efortul si perseverenta de care dau dovada, dar si cuplurile swing care participa la aceste party-uri swing fac din acest curent si din cluburile swing din Romania unele dintre cele mai exclusiviste locatii .

Petrecerile swing, organizate de cuplul swing Boby si Cora, sunt petrecerile cele mai asteptate si mai dorite de pe site-ul de swing Hotswingers.org : atmosfera este una de club swing, cuplurile participante sunt nu numai hot dar si puse pe distractie, conditiile de cazare sunt demne de orice locatie de 4 stele .

Succesul petrecerilor swing? Se poate rezuma la urmatoarele cuvinte : pasiune si swing!

Pisicoasa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.