Asteptarile in … swing!

Posted by pisicoasa under Uncategorized on Tuesday Nov 22, 2011

Cream conturi pe diverse siteuri de swing, care se deosebesc unele de altele doar prin web desing si prin perceptia idei de swing  si de ce nu a taxei de membru .

Am auzit diverse comentarii cum ca proprietarii de siteuri swing se “imbogatesc” de pe urma utilizatorilor. Ei bine , nu este chiar asa. Nimeni nu se imbogateste de pe urma nimanui . Astfel de afirmatii sunt facute de oameni “bine intentionati” . Proprietarii de siteuri de swing sunt oameni normali, care au atat o viata familiara cat si sexuala normala .

De aceea intrebarea mea este : ce asteptari aveti in momentul in care creati un cont pe un site de swing? Cate dintre asteptarile si ceea ce descrieti dvs in campul special creat al profilului devine si realitate ?

Cum percepeti ideea de swing? Ca pe o imbunatatire a vietii sexuale sau ca pe un spicy adus in viata de cuplu ?

ADD COMMENTS | Tags : , , , , , , , , ,
EKI.SH,an Australian E-store that specializes in high-quality counterfeit jewelry at affordable prices. We source for jewelry from the top brands in the jewelry industry in the form of bracelets, necklaces, bangles, rings, earrings, cufflinks. Luxury Designer Jewelry From AU We specialize in selling counterfeit products, which is what makes our products top quality and affordable. We sell jewelry from renowned brands such as Bvlgari, Cartier, Rolex, Hermes, Van Cleef, Hubolt, and Christian Dior among others.